În cadrul conferinței de presă de vineri, 29 ianuarie, președintele Consiliului Județean, Cătălin Ioan Nechifor, a precizat că  sunt aproape  finalizate negocierile, privind noile zboruri charter de vară, către destinația turistică Antalya.

„Suntem aproape ca și finalizați cu deschiderea unui charter de vară pe relația Antalya, care va opera de pe Suceava. Iar lucrul acesta presupune că e vorba de o structură de zbor regulat pentru că vor fi frecvențe săptămânale”, a subliniat Cătălin Nechifor.

De asemenea, începând cu data de 1 martie 2016, compania Tarom va opera mai multe zboruri pe ruta Suceava – București și retur. Astfel, în zilele de luni, marți, miercuri, joi și duminică se va pleca din București la ora 21:20 cu aterizare pe aeroportul Suceava la ora 22:30. De pe aeroportul Suceava, avioanele companiei Tarom vor decola în zilele de luni, marți, miercuri, joi și vineri, începând cu ora 5:55 și vor ajunge în capitală la ora 7:10.

Acesta a mai subliniat și faptul că se fac demersurile necesare de a localiza un avion privat, care să deservească județul Suceava, atât pe rute interne cât și internaționale.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.