Un bărbat în vârstă de 52 de ani din comuna vasluiană Deleni a fost arestat preventiv, fiind acuzat că şi-a violat fiica în vârstă de 11 ani.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, pe data de 11 martie, angajaţii unui centru de ocrotire din municipiul Vaslui au făcut o sesizare cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 11 ani, beneficiară a centrului, ar fi fost victima unei infracţiuni la viaţa sexuală, faptă comisă de tatăl său. ‘Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală 1 Vaslui au stabilit că cele sesizate se confirmă, fapta fiind săvârşită în luna ianuarie 2016, în momentul în care minora se afla la locuinţa părinţilor’, a declarat luni responsabilul cu relaţiile mass-media din cadrul IPJ Vaslui, Ştefan Sofronie.

În baza probatoriului administrat, bărbatul din Deleni a fost reţinut şi, ulterior, prezentat Judecătoriei Vaslui cu propunere de arestare preventivă.

Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui şi a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.