Vineri, 10.09 la ora 10.00 este așteptată deschiderea unei locații dulci, pentru toți cei interesați de gustul adevărat al unor deserturi savuroase. Cofetăria J’adore Choco din Botoșani deschide  o locație și în Suceava.

 

J`adore Choco este un manifest pentru plăcerea vinovată a oricui – deserturile gustoase

 

Cofetăria J’adore Choco a cucerit inimile celor care au încercat cel puțin o dată produsele create de mâinile pricepute ale cofetarilor de aici. Folosesc numai ingrediente de calitate, 100% naturale. Maeștrii cofetari creează torturi, diverse tipuri de prăjituri, deserturi ce îmbină arta culinară, designul, cu o armonie a savorilor. Vă veți delecta papilele gustative și vă veți bucura ochii cu fiecare desert expus în vitrinele acestei cofetării.

Devenită cunoscută pe plai botoșănean, cofetăria cu un nume sugestiv pentru toți pofticioșii de dulce ajunge și la inimile sucevenilor. Începând cu ziua de vineri cei care sunt în căutarea unor deserturi spectaculoase, cu arome intense, deserturi create cu drag, vor putea să își satisfacă pofta la noua locație J’adore Choco. Aceasta este pe Bulevardul George Enescu nr.46.

Ce e bun se termină repede, așadar grăbiți-vă să vă alegeți din rafturile tentant decorate și încărcate cu bunătăți dulci orice vă este pe plac. În limita stocului disponibil veți avea parte și de o reducere de 20%.

 

J`adore Choco vă face evenimentele mai dulci și mai memorabile

 

Cu toții obișnuim să marcăm cu un tort un eveniment special. Nu orice tort, ci unul pretențios și cu un design personalizat. Numiți-vă preferința și maeștrii cofetari vor face visul o realitate. Torturi din cele mai sofisticate, în peste 100 de sortimente, cu design așa cum vă doriți.

Pentru evenimente speciale J’adore Choco poate realiza torturi la comandă. Și asta nu este tot. Un candy bar, așa cum este trendul actual, colțul dulce al evenimentului unde pot fi expuse sortimente dintre cele mai diverse poate fi realizat integral de echipa J’adore Choco. Acestea sunt de obicei tematice, însă nu vă faceți griji. Veți fi la înălțimea așteptărilor, vă puteți inspira din cadrele dulci create și cu alte ocazii de această echipă.

În completare, fructele sculptate pot fi comandate tot de aici, un ice cream bar, un candy bar de asemenea. O notă exotică în acest cadru nu este niciodată o idee greșită.

Un lucru este cert și anume că J’adore Choco vă poate face evenimentele memorabile. Comandați din timp produsele preferate și aveți garanția gustului perfect. Combinații de culori și gusturi, torturi vedetă pentru orice tip de eveniment și prăjituri pe măsură sunt disponibile oricând pentru doritori.

Produsele sunt proaspete, oferta diversificată, iar prețurile încântătoare. Nu avem rețeta pentru o viață fericită, nu putem spune care este ingredientul minune care să vă facă ziua mai bună, însă știm sigur că deserturile create cu drag și măiestrie pot fi deliciul de neuitat.

Bucurați-vă de dulce cu ofertele de la J`adore Choco, cofetăria născută din pasiune și pricepere în arta cofetăriei. Pentru nuntă, botez ori o aniversare, nu uitați să treceți pe la J’adore Choco pentru a alege deserturile colorate, curcubeu de admirat și de savurat!

Contact:

Cofetăria J’adore Choco Botoșani – facebook

0757 180 467

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.