Despre ce este acasă, despre căldura căminului și împlinirea de a avea acel loc drag numit acasă știe toată lumea. Este mai mult decât un imobil, înnobilat și însuflețit de stările, emoțiile și sentimentele trăite, de experiențele avute în acel loc. Până la acest moment însă, vorbim despre o alegere a unui imobil care să vă împlinească acest vis, de a fi proprietar și de a vă găsi propriul „acasă”. Este prima alegere și cea care dictează viața pe mai departe, viitorul vostru și al familiei voastre. Dacă aveți acest plan măreț de a achiziționa un imobil, Avanera ar putea fi un răspuns potrivit.

Cartier rezidențial sucevean, unic din punct de vedere arhitectural, din punct de vedere al amplasării și facilităților oferite, Avanera este un proiect marca Trutzi Real Estate. Un ansamblu rezidențial de așa calibru nici nu putea să aibă o altfel de locație decât cea centrală, în inima orașului Suceava. Iar la capitolul beneficii există aspecte pe care viitorii proprietari le vor aprecia.

Avanera – mai mult decât un cartier, o comunitate

Dacă rezumăm ceea ce ne-am putea dori de la viitoarea investiție imobiliară care să devină acasă, am putea nota ca aceasta să fie în apropiere de puncte de interes sau cel puțin aproape de casa părinților sau de job. Să fie spațiu generos, lumină naturală, să fie loc liniștit și o comunitate plăcută. Să trăim în liniște și armonie, este ceea ce cu toții ne dorim. Și nu, nu sunt prea multe pretenții de vreme ce aici vă veți crește copiii, veți pune bazele unei familii, vă petreceți viața însăși.

Avanera înseamnă mai mult decât un cartier rezidențial. 3 blocuri înalte de 50 de metri, 525 de apartamente, inclusiv cele de tip penthouse Suceava, 17 tipologii distincte și inedite de compartimentări.

Avanera va însemna:

Locație avantajoasă

Amplasat pe strada Universității numărul 9, cartierul rezidențial Avanera este la distanță de câteva minute de instituții de interes, unități de învățământ, centre și spitale.

Siguranță

Locația nu încântă doar prin simplul fapt că este în centrul orașului, ci și pentru că va avea un grad sporit de siguranță, mai întâi de toate la punctul de acces în cartier. Monitorizare video, pază, limitatoarele de viteză sunt măsuri sporite de siguranță pentru toții rezidenții acestui cartier.

Mult spațiu verde

Pentru spațiul verde a fost alocată o suprafață de 4800 de mp. Asta înseamnă că nu veți simți că trăiți în jungla urbană, înconjurați doar de construcții din betoane, ci veți avea parte de o amplasare avantajoasă ce ține cont și de necesitatea unui colț de natură mai aproape de voi.

Totodată, aici vor exista locuri de joacă pentru copii, locuri de sport în aer liber și promenadă.

Parcări și stații încărcare electrice

Una din cele mai comune probleme asociate este cea a parcărilor. Pare că niciodată nu sunt de ajuns. Este frustrant să ajungeți acasă și, în loc să vă bucurați de timpul rămas de petrecut cu familia, să pierdeți vremea căutând un loc de parcare. Avanera alocă 850 de locuri de parcare subterană și supraterană. Vor exista și stații de încărcare pentru cei cu autovehicule electrice.

Posibilitate de alegere a finisajelor

Ales în etapa de construcție, orice apartament Avanera poate fi personalizat, prin alegerea finisajelor.

Materiale de calitate folosite la exterior și interior

Avanera înseamnă siguranță din toate punctele vedere. Materialele de calitate folosite, precum și forța de muncă calificată sunt un duo perfect care contribuie activ la trăinicia și siguranța acestui complex rezidențial.

Adaptarea infrastructurii rutiere

Dacă vă gândiți la ce va însemna ruta de acces spre acest cartier este bine de știut că proiectul este completat și de o strategie în ceea ce privește infrastructura rutieră. Astfel, în zona de acces spre ansamblu va exista o a treia bandă de mers și sens giratoriu, pentru fluidizarea traficului.

Avantaje ale contractării în faza de construcție

Avanera este proiect imobiliar în derulare. Însă apartamentele pot fi deja alese și rezervate, după preferințe, buget, la ce etaj doriți și cu orientarea preferată. În acest stadiu, vă puteți bucura și de avantajul financiar, deoarece prețurile sunt mai mici.

Nu ezitați să descoperiți Avanera. Vizualizați ceea ce poate deveni apartamentul de vis!

Contact:

contact@avanera.ro

Universității număr 9, Suceava

0756 035 064

www.avanera.ro

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.