Preșcolarii din comuna Iacobeni vor începe noul an școlar în casă nouă. Anunțul a fost făcut de către edilul localității, Viorel Maxim, care a subliniat că lucrările la Grădinița cu Program Normal vor fi finalizate la data de 1 septembrie 2021.

„Noua grădiniță prinde contur și sper că lucrările vor fi finalizate până la 1 septembrie, astfel încât copilașii să beneficieze cât mai repede de noile spații moderne”, a declarat Viorel Maxim, primarul comunei Iacobeni.

Potrivit acestuia, unitatea de învățământ este construită printr-un parteneriat între Primăria Iacobeni și Ministerul Educației, iar finanțarea este asigurată prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 10 – îmbunătățirea infrastructurii educaționale.

Viorel Maxim a subliniat că valoarea investiției se ridică la 2.129.705,01 de lei.

Trebuie precizat că noua grădiniță cuprinde trei săli de grupă, o sală de evenimente, spații administrative și grupuri sanitare, dar și un teren de joacă pentru cei aproximativ 30 de preșcolari din comuna Iacobeni.

„Avem încredere în seriozitatea constructorului că va respecta termenul de execuție a lucrărilor, pentru ca în noul an școlar copilașii să pășească în casă nouă. Încercăm să creăm cele mai bune condiții pentru toți locuitorii comunei, inclusiv pentru cei mai mici dintre noi”, a declarat primarul comunei Iacobeni, Viorel Maxim.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.