Nouă paramedici SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud au fost trimişi în sprijinul colegilor din Suceava, judeţ care se confruntă cu un deficit de personal de prim-ajutor în urma confirmării mai multor cazuri de COVID-19 la Serviciul de Ambulanţă.

„Aceștia vor asigura intervențiile de prim ajutor SMURD, alături de salvatorii suceveni, care trec prin momente dificile în această perioadă.
Suportul salvatorilor bistrițeni vine în contextul deficitului de personal de la Serviciul Județean de Ambulanta Suceava, determinat de răspândirea cu noul Coronavirus SARS CoV 2. Trei dintre paramedicii bistrițeni vor intra direct în lupta contracronometru, pentru a acoperi nevoile urgente ale colegilor suceveni”, au transmis reprezentanții ISU Bistriţa-Năsăud, pe pagina de socializare a instituţiei.

Turcu Tudor, Isip Ciprian, Ștefan Teodor Bogdan, Cotuț Simion Ciprian, Mureșan Călin Cristian, Ceșa Pavel, Țeranu Nicolae, Floroaie Nicolae, Bălan Nicolae sunt cei nouă paramedici care au trecut Pasul Tihuța, pregătiți să ducă lupta mai departe.

„Vă așteptăm sănătoși acasă, pentru că lupta e lungă și avem nevoie cu toții de voi! Mult succes”, au mai transmis reprezentanții ISU Bistriţa-Năsăud.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.