Elevii și tinerii din comuna suceveană Frătăuții Vechi vor avea la dispoziție, începând cu data de 6 decembrie, o sală de sport modernă în care să desfășoare diferite activități sportive și de recreere. Anunțul a fost făcut de către edilul Cristinel Antemie Dinu, care a precizat că, săptămâna aceasta, Compania Națională de Investiții (CNI) a predat către unitatea administrativ teritorială noua Sală a Sporturilor.

Primarul de la Frătăuții Vechi a spus că recepția finală a lucrărilor a fost făcută în prezența directorului de investiții de la CNI,  reprezentantului ISC, dirigintelui de șantier și a constructorului, urmând ca pe 6 decembrie, de Moș Nicolae, la ora 14:00, să aibă loc inaugurarea Sălii Sporturilor.

„Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în realizarea acestei săli de sport. Este un obiectiv important pentru comunitatea din Frătăuții Vechi și, mai ales, pentru sportul din comună”, a spus primarul comunei Frătăuții Vechi, Cristinel Antemie Dinu.

Edilul a subliniat că Sala Sporturilor va deservi atât elevilor, cât și tinerilor care doresc să joace o partidă de fotbal, precum și echipei de fotbal „Progresul Frătăuții Vechi” ce, în prezent este în divizia D.

Trebuie precizat că valoarea totală a investiției este de 3,8 milioane de lei, finanțarea fiind asigurată din fonduri guvernamentale, prin Compania Națională de Investiții.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.