Noul an școlar a început cu dreptul în comuna suceveană Vama. Potrivit directorului Școlii Gimnaziale „Iorgu G. Toma”, prof. Bogdan Faraon, toate structurile școlare sunt modernizate și dotate, au băi în interior, iar materialele sanitare pentru prevenirea răspândirii coronavirusului sunt nelipsite. 

Prof. Faraon a subliniat că administrația publică locală din comuna Vama face investiții substanțiale în infrastructura educațională, în prezent lucrând la un proiect ce prevede construirea unei săli de sport moderne la Școala din Centru.

„Avem mare noroc că Primăria se implică activ și este permanent alături de școală. În fapt, această colaborare între instituții contribuie semnificativ la creșterea calității învățământului. Noi sperăm ca acest an școlar să se poată desfășura în condiții normale adaptate la contextul pandemic, cu prezență fizică la cursuri. Fiecare unitate școlară din comună este dotată cu materiale sanitare, iar elevii sunt îndrumați permanent să respecte regulile de protecție”, a declarat prof. Bogdan Faraon, directorul Școlii Gimnaziale „Iorgu G. Toma” Vama.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.