Mihai Voloșeniuc, noul director al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Suceava, și-a făcut un plan după care să se ghideze în mandatul său din fruntea instituției de control. Astfel, un prim obiectiv se referă la igienizarea clădirii în care funcționează DSVSA Suceava, în vederea efectuării unei schimbări. Un alt obiectiv pe care Mihai Voloșeniuc și l-a propus este acela de a pune la punct arhiva instituției.

„Unul dintre principalele obiective pe care le am în vedere este prioritizarea relațiilor cu oamenii, pentru că noi, angajații DSVSA putem aștepta, însă oamenii care vin din tot județul trebuie să fie, pe cât posibil, rezolvați în aceeași zi. Noi trebuie să știm că suntem în slujba cetățenilor”, a declarat, pentru SuceavaLive, Mihai Voloșeniuc, directorul DSVSA Suceava.

De asemenea, noul director dorește să eficientizeze instituția și să reducă costurile deplasărilor în teren ale medicilor specialiști angajați ai DSVSA Suceava. De altfel, acesta a subliniat că un alt obiectiv important este reprezentat de diminuarea creanțelor pe care le au agenții economici, în acest sens, noul director urmând să poarte discuții cu aceștia în vederea stabilirii unei eșalonări a plăților, astfel încât să nu mai fie debite restante.

Reamintim că Mihai Voloșeniuc a fost numit în funcția de director al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Suceava joi, 10 iulie 2020.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.