După lansarea din municipiul Rădăuți, care a avut loc vineri 12 februarie, a candidatului pentru funcția de primar la alegerile locale din 5 iunie 2016 din partea PSD, cu primă vioară (mai nimerit ar fi prim contrabas – Nistor Tătar, director la SC Servicii Comunale Rădăuți) singur vers care a fost recitat de președintele de la județ a social-democraților, Ioan Cătălin Nechifor, cred că este „DE LA RĂDĂUȚI PÂNĂ LA DORNA / NUMAI NECHIFOR ȘTIE CALEA ! / LA, LA, LA / MĂI, MĂI, MĂI”.

Dacă evenimentul politic de la Rădăuți s-a desfășurat sub sloganul: „Partidul Social Democrat Suceava, Mergem mai departe. Rădăuți 2016”,  la Vatra Dornei, sâmbătă, politicăreala cu lansarea unui candidat pentru primăria orașului-stațiune de interes național și mai ales că se întâmpla în orașul natal al președintelui de CeJeu, Ioan Cătălin Nechifor, a fost sub auspicii de „poem cu rimă mută”, adică, să o spunem (scriem) tot în rimă: „SECRETOMANIE TOTALĂ , CĂ DE NU TE DAU AFARĂ… (din PSD)!”.  Ca slogan adaptat, se poate spune așa „Partidul Social Democrat Suceava, Mergem mai departe , DAR ÎN MARE LINIȘTE ȘI SECRET. Vatra Dornei 2016”. Și mai ales fără să afle presa, obraznică și rea, ceva…

  • Ioja lansat ca… hora dintre sarmale și friptură de la o nuntă dintr-un târg prăfuit

„Lansarea candidatului PSD pentru Municipiul Vatra Dornei la alegerile locale 2016”,  asta e tot ce a catadicsit marele partid de stânga, mare conducător de „popor PSD”,  Ioan Cătălin Nechifor, să comunice către dumneavoastră, să facă public. Și 10 fotografii în care, pe o scenă modestă, trio vesel: Nechifor – Bereanu – Stan, prezintă candidatul la funcția de primar al PSD,  în orașul natal al președintelui Nechifor. Unii spun că în drum spre un chef, o sindrofie, un bal al vânătorilor (sau pescarilor?… că ăștia sunt mai mincinoși) trio-ul vesel: Nechifor – Bereanu – Stan s-a gândit să facă și treaba asta cu lansarea candidatului Ioja la Dorna. Așa ca hora dintre sarmale și friptură de la o nuntă dintr-un târg prăfuit. Despre candidatul Ioja o să mai scriem, pe viitor, pentru că personajul este tare „colorat” politic cu nuanțe de PRM, PNL, independent și acum PSD. Drept dovadă aducem în atenția dumneavoastră o fotografie-pliant a lui Cezar Ioja care era împărțită, în urmă cu patru ani, prin oraș.

Veche, dar actuală

Că nici măcar socrul, care este viceprimar al municipiului Vatra Dornei, nu a fost în sală pentru a-și susține ginerele, ne face să credem că PSD-ul încă speră că Ilie Boncheș va răspunde rugăminților lui Nechifor, de a trece la PSD, iar această lansare a avut loc doar pentru a testa „piața”, adică electoratul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.