Ariata Events, cea mai elegantă sală de evenimente, de circa 400 de locuri, care se află la ieșirea din municipiul Suceava spre Gura Humorului (Strada Aleea Vămii, nr. 7 C) va găzdui sâmbătă, 8 februarie, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate tinerilor care se pregătesc să își unească destinele.

Târgul de nunți de la Ariata vine anul acesta și cu o noutate și se adresează și tinerilor care încă nu și-au ales Sala de Nuntă și îi așteaptă pe aceștia să participe la grandiosul eveniment.

Aici vor avea ocazia să se întâlnească cu furnizori de rochii de mirese și costume, își pot alege băuturile și prăjiturile, formația și artistul preferat și toate celelalte servicii de care au nevoie pentru o nuntă de vis.

În cadrul evenimentul cei prezenți vor avea parte și de o prezentare de meniuri cu noile trenduri culinare, iar pentru acest an executive chef Bogdan Câmpanu, anunță mâncăruri ale căror gusturi vă vor însoți multă vreme.

La eveniment vor participa mirii care deja au contractat sala Ariata, însă gazdele s-au gândit să extindă condițiile de participare.

„Vor găsi la noi tot ce au nevoie pentru ca nunta lor să fie exact așa cum au visat. Ne punem toată priceperea în organizarea evenimentelor noastre, iar în Suceava suntem singurii care le oferim mirilor oportunitatea de a testa totul dinainte: de la mâncare, la băuturi, la artiști și până la decorațiuni”, au transmis organizatorii.

Târgul de Nuntă de la Ariata va avea loc sâmbătă, 8 februarie, începând cu ora 18:00.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.