Sâmbătă, 22 februarie, în jurul orei 18.46, I.P.J. Suceava a fost sesizat prin ,,S.N.U.A.U. 112’’, despre faptul că pe D.J. 209 K din comuna Marginea, s-a produs un accident de circulaţie.

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea, deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul ca un tânăr de 18 ani din localitate, în timp ce conducea autoturismul la ieşirea din comuna Marginea, spre comuna Volovăţ, în apropierea D.J. 209 K, din cauza vitezei, pe un sector de drum în curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat în derapaj ieşind în afara părţii carosabile şi a acroşat un stâlp de electricitate situat în partea stângă a sensului de mers.
Din impact a rezultat doar avarierea autoturismului şi a stâlpului de electricitate, echipele de specialitate remediind defecţiunea şi reluând alimentarea cu energie electrică, urmând ca în dimineaţa de 23.02.2014 să se înlocuiască stâlpul avariat.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpa, care va fi soluţionat procedural”, au precizat reprezentanții IPJ.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.