Polițiștii au efectuat cercetări în data de 17 iunie, privind sesizarea formulată la 15 iunie, de către un bărbat din municipiul Vatra Dornei, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în interiorul locuinței, de unde i-au sustras suma de 790 lei și un telefon mobil. Autorul a fost identificat ca fiind un bărbat de 30 ani, din municipiul Vatra Dornei.

Cu ocazia audierii, acesta a relatat faptul că în noaptea de 14 spre 15 iunie, a pătruns în locuința părții vătămate, cu acceptul acesteia, pentru a împrumuta o sumă de bani, cei doi fiind cunoscuți de mai mult timp. Întrucât partea vătămată nu a fost de acord să-i împrumute suma de 250 lei, învinuitul a lovit-o în zona abdomenului, după care a sustras suma de 700 lei și telefonul mobil ce se aflau pe masa din dormitor.

În această situaţie, s-a procedat la reaudierea părții vătămate, de unde rezultă că nu a relatat cu exactitate cele petrecute în noaptea respectivă, deoarece se afla în stare de ebrietate și că nu l-a recunoscut pe învinuit, însă a declarat că într-adevăr a fost lovit de acesta, fapt pentru care a fost prezentat la Cabinetul de Medicină Legală Câmpulung Moldovenesc, unde fiind examinat, s-a stabilit că pentru leziunile suferite necesită pentru vindecare un număr de 4-5 zile de îngrijiri medicale.

În baza materialului probator, faţă de învinuit s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. A fost introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, cu propunere de arestare preventivă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.