Drumurile din județul Suceava, cu excepția DN 2E Cacica-Marginea si DN 2K Solca-Milișăuți unde alternează sectoare umede cu sectoare de zăpadă framântată toate drumurile sunt la negru. În acest moment autofrezele lucrează pentru lărgire pe tronsoanele afectate de viscol.

La nivelul Secţiei Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc este asigurată circulația fără evenimente rutiere, blocaje sau derapaje. Carosabilul este umed cu porțiuni de zăpadă frământata 0-2 cm, ninge peste tot. Vântul 30-40km/h în Pasul Tihuta și pe DN 2E, 50-60km/h la Palmă. S-a acționat cu 33 utilaje închiriate și 4 utilaje proprii, total 37 utilaje și s-au consumat 283 to sare+42 to antiderapant

În acest moment pe sectoarele de drum din administrarea SDN SV alternează sectoare de drum umed cu porțiuni cu zăpadă frământată sub 1 cm. Pe parcursul nopții s-a acționat cu 33 de mașini şi utilaje şi o autofreză. Nu au fost înregistrate până la acest moment evenimente deosebite.

S-a acţionat şi se acţionează cu un număr de 31 utilaje pe drumurile judeţene aflate în zona Darmăneşti, Costâna, Todireşti, Comăneşti, Pîrtiești, Arbore, Calafindeşti, Negostina, Salcea-Aeroport, Salcea-Fântânele-Roșcani, Suceava-Ipotești-Bosanci-Liteni-Dolhasca, Fălticeni-Dolhasca, Probota, Cornu Luncii -Baia, Mălini-Slatina, Bogdănești-Râșca, Forăşti, Vama-Moldovița, Pojorâta-Izvoarele Sucevei, Panaci, Gura Haitii, Rădăuti-Volovăț-Burla, Satu Mare, Gălăneşti, Măneuți.
Se lucrează la deblocarea drumului DJ 291 A dinspre Frătăuţii Vechi cu o Vollă. Carosabilul este acoperit cu zăpadă pe toate drumurile judeţene şi se acţionează cu lama şi material antiderapant. Mai viscoleşte în zona Liteni-Lucăcești pe DJ 290C, dar nu sunt probleme se intervine cu două utilaje, pentru lărgire carosabil.

Drumul de la Musenița s-a deblocat și se lucrează pentru lărgire.

La ora 8:00, pe DN 17 carosabilul este umed, și pe celelalte drumuri este carosabil umed cu porțiuni de zăpadă frământata 0-1 cm. Nu mai ninge, vântul a scăzut în intensitate. Fără probleme deosebite.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.