” Nu-ţi lăsa autoturismul la îndemâna hoţilor! ”. Aceasta era recomandarea făcută de poliţişti cu două zile în urmă când a fost organizată în teren, în parcările hypermarket-urilor sau blocurilor din municipiul Suceava şi o acţiune de informare, prevenire şi responsabilizare a şoferilor cu privire la modul de asigurare a vehiculelor.

Poliţiştii recomandă încă o dată să respectaţi măsurile minime de securizare a vehiculelor privind zona şi locul de parcare şi asigurarea prin închidere a uşilor chiar şi atunci când părăsiţi vehiculul doar pentru câteva momente.
Nu parcaţi autoturismul în zone neiluminate şi izolate (drumuri forestiere, zone periferice, câmp deschis), la adăpostul întunericului, hoţii pot acţiona nestingheriţi. Nu lăsaţi în interiorul autoturismului acte sau alte valori.

În timpul zilei asiguraţi-vă autoturismul prin blocarea tuturor portierelor. Când părăsiţi autoturismul, chiar pentru un minut, nu vă zgârciţi cu timpul dumneavoastră şi asiguraţi portierele ; indicat ar fi şi cuplarea sistemului de alarmă, atenționează polițiștii suceveni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Știm că reclamele sunt obositoare...

Am detectat faptul că folosești o extensie de blocare a reclamelor (AdBlocker). Pentru a putea vizualiza conținutul SuceavaLive și pentru a ne susține munca, te rugăm să dezactivezi extensia și să „Reîncarci pagina”.