Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că se lucrează intens pe șantierul noului terminal al Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava.

„Zilele trecute s-a turnat placa, pentru că temperatura a permis acest lucru. S-a lucrat intens în ultima perioadă. Suntem în grafic, s-a făcut și achiziția de materiale care sunt stocate la aeroport”, a transmis președintele CJ Suceava.

De asemenea, Gheorghe Flutur a precizat și că numărul de pasageri procesați la Aeroportul „Ștefan cel Mare” a depășit 412.000.

Ca număr de pasageri, ieri (n.r. – 19 decembrie 2019) aveam 412.000 de persoane procesate, asta însemând 430.000 până la sfârșitul anului. A fost un an foarte bun. Ne propuneam să ajungem undeva la 400.000 de mii. Dacă ne uităm din 2016, când erau undeva la 50.000 de persoane procesate, la 430.000 de mii, e o creștere de peste opt ori, ceea ce înseamnă foarte mult pentru noi, pentru zona Suceava. Ne luptăm în continuare pentru noi destinații, dar cred că vom și mai convingători când terminalul va fi gata, pentru ca operatorii să aibă motive și mai serioase pentru alte destinații de zbor”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.