Cătălin Măuță se află, fără voia lui, într-un scandal de proporții.

Purtătorul de cuvânt al liberalilor argeșeni, Gelu Tofan, a spus că “aproape un miliard de lei au cheltuit angajații Primăriei Bascov pe SMS-uri” pentru ca ansamblul “Doina Bâscovului” să învingă “Zestrea Budureștii” din Bihor și “Doina Cârcinovului” de la Priboieni. Vorbim despre competiția națională “Duelul Ansamblurilor” produsă de Cătălin Măruță la Pro TV.

Consilierul PNL Dorin Vlăsceanu, dar și alți politicieni au atras atenția asupra faptului că factura în valoare de aproape un miliard de lei rezultată din SMS-uri nu trebuie plătită de la bugetul local.

Gelu Tofan a spus că prima factură, de 200 de milioane de lei, pentru SMS-urile din semifinală a ajuns deja la Bâscov și vor urma și altele luna viitoare. 

Cât costa un SMS

În fiecare emisiune câte două ansambluri s-au duelat în pași de dans, iar publicul a fost cel care a decis cine a mers mai departe. Oamenii puteau să-și susțină favoriții votând online pe site-ul emisiunii, sau prin SMS pe parcursul fiecărei emisiuni, în intervalul START/STOP vot semnalat de Cătălin Măruță. Telespectatorul trebuia să transmită la numărul 1266 (0.24€, inclusiv TVA) numele Ansamblului participant la emisiune care se dorea a fi votat, așa cum era comunicat în emisiune (prin afișare pe ecran și menționare verbală).

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.