Primarul municipiului  Vatra Dornei, Ilie Boncheș, nu oficiază cununiile civele doar la Starea Civilă din oraș, ci și pe pârtia de schi din localitate. Astfel, pe schiuri și îmbrăcat în costumul pentru sportul de iarnă, primarul Boncheș oficiază ceremonia.

Dacă pentru mulţi nunta de vis înseamnă un castel vechi şi un meniu sofisticat, pentru doi tineri pasionaţi de schi pârtia din Vatra Dornei a fost decorul perfect pentru a-şi uni destinele. Fără costum sau rochie de mireasă, dar înconjuraţi de prieteni şi de zăpadă cei doi au spus “Da”. Masa şi dansul au fost tot pe pârtie.

Ceea ce pare un exerciţiu de schi bine pus la punct este, de fapt, doar începutul unei nunţi atipice. Alaiul coboară în spirală pe pârtia din Vatra Dornei, iar mai apoi formează un culoar pentru miri.

Covorul roşu este pregătit. Aşa că după ce renunţă la schiuri, cei doi viitori soţi păşesc spre arcada amenajată special pentru evenimentul fericit. Ofiţerul stării civile, primarul Ilie Boncheș, a venit și el tot pe schiuri.

Şi nu sunt primii îndrăgostiţi care au dat casa de căsătorii pe pârtia din Vatra Dornei. În urmă cu 5 ani, un alt cuplu şi-a unit destinele tot pe pârtie.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.