Mădălina Lorena Donisan, absolventă a Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare”, este şeful de promoţie 2019 al Academiei Forţelor Aeriene „Henri Coandă”. La finalul celor trei ani de studii militare universitare, Mădălina a înregistrat o triplă performanță: a fost declarată șefă de promoție la arma Meteorologie aeronautică, șefă de promoție a Facultății de management aeronautic și șefă de promoție a Academiei Forţelor Aeriene „Henri Coandă”. Astfel, Mădălina Donisan preia ștafeta și se alătură absolvenților ștefăniști desemnați șefi de promoție ai instituției brașovene: Delia-Adelina Bahnovei (2016) și Maria-Narcisa Ciotină(2018).

Mădălina Lorena Donisan a fost admisă prima la Academia Forţelor Aeriene în urmă cu trei ani şi a încheiat studiile universitare tot prima, cu media 9,81.  Mai departe, pentru tânăra din Gura Humorului va urma o perioadă de 6 luni de pregătire şi apoi repartizarea la Baza aeriană de la Borcea.

„În momentul in care am pășit pentru prima oară pe porțile academiei, mi-am propus să dau tot ce am mai bun pentru a-mi îndeplini visele, să acumulez cât mai multe cunoștințe care să constituie fundamentul viitoarei mele cariere militare. In final, eforturile pe care le-am depus pe parcursul anilor academici, sub îndrumarea cadrelor militare și didactice, s-au materializat într-un mod fericit: sunt șefă de promoție. Sunt extrem de mândră de aceasta reușită și pot spune că mă simt pregătită sa fac față provocărilor care mă așteaptă!”, a declarat Mădălina Lorena Donisan.

În același context al performanțelor la superlativ se situează și rezultatul lui Bogdan Ileșoi, absolvent al colegiului militar câmpulungean în 2016, desemnat anul acesta șef de promoție la specializarea Aviație nenaviganți la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.