O tânără de 13 ani, care era dată dispărută, a fost găsită în magazia unui bărbat la 1.610 kilometri distanță de locul unde a fost văzută ultima dată.

Proprietatul magaziei, Jorge Ivan Santos Camacho, în vârstă de 34 de ani, a fost arestat și se confruntă cu o serie de acuzații pentru răpire. Poliția a ajuns la locul în care era ținută fata, în Lexington, Carolina de Nord, după o informare de la un agent special din cadrul FBI, din Texas.

Poliția a percheziționat zona și a găsit-o pe fată încuiată într-o magazie. Fata fusese văzută ultima oară în Dallas pe 1 martie, relatează Mirror.

Într-o conferință de presă de luni, Richie Simmons, șeriful din Davidson County, Carolina de Nord, a declarat că poliția a ajuns la fața locului la 10 minute după ce a primit pontul de la agentul FBI.

Fata a fost salvată și, din fericire, părea nevătămată, dar autoritățile cred că a fost victima unei agresiuni sexuale.

Jorge se confruntă cu o serie de acuzații, inclusiv infracțiuni pentru răpirea de copii, trafic de persoane și viol. Dacă va fi găsit vinovat, riscă închisoare pe viață fără eliberare condiționată, scrie observatornews.ro.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.