O adolescentă din Suceava şi fratele ei au obţinut ordin de protecţie împotriva tatălui, care le fura banii. Bărbatul locuia împreună cu copiii săi, în vreme ce soţia lui e plecată la muncă în străinătate.

Sorin Viorel Scântei, din Suceviţa, 43 de ani, are interdicţie să se apropie de cei doi copii ai lui, după ce i-a lovit, i-a ameninţat, le-a furat banii şi le-a distrus telefoanele.

Bărbatul are o fată de 18 ani şi un băiat de 21 de ani şi cei doi au plecat la sfârşitul săptămânii trecute să doarmă la bunica lor, înfricoşaţi de comportamentul tatălui. Luni, pe 28 ianuarie, s-au întors acasă, dar tatăl lor a continuat scandalul.

L-a luat la pumni pe băiat, i-a furat 100 de lei din portofel, permisul şi cheile maşinii, apoi a luat buletinul fetei şi alţi 200 de lei de la ea din portofel.

Adolescenta a sunat atunci la poliţie şi a cerut ajutor. Poliţiştii i-au făcut bărbatului dosar penal pentru violenţă domestică, ameninţare, distrugere şi furt între rude. A fost de asemenea emis un ordin de protecţie provizoriu până la data de 1 februarie, când un judecător va decide dacă acest ordin va fi prelungit.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.