Tragedie cumplită, în această dimineaţă, pe DN19, în Satu Mare. O femeie de 44 de ani, asistentă medicală, a murit pe loc într-un accident groaznic ce a avut loc între Petrești și Carei. Ioana Magdalena Szilagyi mergea spre spital, în momentul producerii nenorocirii.

Angajată ca și asistentă la Serviciul Județean de Ambulanță, Ioana Magdalena Szilagyi nu a dorit să își pună colegii pe drumuri. Nu se simţea bine, aşa că a preferat să ia maşina şi să meargă la Spitalul Carei.

La primele ore ale dimineţii, femeia s-a urcat la volan, însă, pe drum, a adormit şi a pierdut controlul direcţiei de mers, intrând cu mașina într-un cap de pod aflat pe raza localităţii Carei.

Ioana a lăsat în urmă doi copii orfani

„În cursul acestei nopți, la ora 04:15, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea unei persoane dintr-un autoturism, în urma producerii unui accident rutier.

Forțele de intervenție s-au deplasat la fața locului cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și 2 ambulanțe SMURD TIM-terapie intensivă mobilă și  EPA-echipaj de prim ajutor. Din nefericire, victima – șoferul autoturismului, o femeie în vârstă de 44 de ani, a fost găsită în stare de inconștiență. Echipajele medicale au început manevrele de resuscitare și au transportat-o la Centrul de Primiri Urgențe Carei, însă în ciuda eforturilor, victima nu a răspuns”, au transmis autorităţile.

În urma Ioanei au rămas doi copii orfani, în vârstă de 17 și 14 ani.

Sursa: Observator

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.