La 03.04.2019, ora 11.44, L.R.L. a sesizat Poliția Municipiului Suceava prin SNUAU 112 despre faptul că vecina sa A. A., de 94 ani, din municipiul Suceava, nu răspunde de 3 zile la ușă.

În urma cercetărilor, a fost identificată apelanta, L.R.L, administrator al asociației de proprietari, care a declarat verbal că a fost sunată pe telefonul mobil de către asistenta medicului de familie al vecinei sale A.A și i-a comunicat că de trei zile nu reușește să ia legătura cu aceasta. Din discuțiile purtate cu aceasta a reieșit faptul că A.A locuiește singură în imobilul sus-menționat, singura rudă cu care mai ține legătura fiind o nepoată ce locuiește în oraș Deva, Jud. Hunedoara.

La fața locului a fost prezent un echipaj ISU Bucovina și un echipaj SMURD care au intrat în interiorul apartamentului prin forțarea ușii de acces cu mecanisme speciale din cadrul logisticii ISU, iar la intrarea în dormitorul locuinței a fost găsită, căzută A.A aceasta fiind conștientă, slăbită și greu comunica. I-au fost acordate primele îngrijiri medicale la fața locului fiindu-i stabilit diagnosticul: „hipertensiune arterială grad II, contuzie coloană dorso-lombară”, aceasta fiind transportată la UPU a Spitalului Județean Suceava pentru continuarea investigațiilor medicale. L.R.L a luat legătura telefonic cu nepoata persoanei în cauză fiind anunțată cu privire la cele întâmplate.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.