O bătrână din California dată dispărută a fost găsită datorită unui grup de detectivi de doar zece ani. Când au auzit că o femeie care suferea de demenţă a plecat de acasă şi nu s-a mai întors, cei cinci prieteni au decis să o găsească.

Iar surprinzător au reuşit! Chiar dacă pe parcursul căutării s-au accidentat.

“Copiii pot face o diferenţă la fel de bine cum o fac şi adulţii.”

Este primul gând care le-a trecut celor cinci prieteni în clipa în care au auzit că o bătrână de 95 de ani din cartierul lor a fost dată dispărută. Fără a sta pe gânduri, s-au urcat pe bicilete şi au luat la rând fiecare stradă din cartier pentru a o găsi pe americanca rătăcită.

Logan Hultman, voluntar: Am vrut doar să ajut. Îmi place să ajut. Mai puţin atunci când vine vorba de treburi casnice.

Misiunea lor nu a decurs însă conform planului la început. În timpul căutărilor, Logan a căzut de pe biciletă şi s-a accidentat. Atunci echipa de mini detectivi din Roseville California a decis să ia o pauză. Prin urmare, s-au întors acasă.

Logan Hultman, voluntar: Fratele meu care este medic m-a ajutat. Mi-a pus un pansament peste rană.

Fără a mai pierde o secundă, cei cinci detectivi au sunat la 112 pentru a-i anunţa pe poliţişti că au găsit-o pe bătrâna rătăcită şi dezorientată.

Rob Baquera, poliţist: Poliţiştii au rămas puţin surprinşi să audă un copil de zece ani spunând că a găsit persoana dată dispărută.

Makenna Roger, voluntar: Oamenii au început să se adune în jurul nostru iar apoi au venit poliţiştii. Noi am fost cei care am găsit-o.

Bătrâna a fost reunită cu familia ei iar copiii au promis că vor deveni detectivi atunci când se vor face mari.

Sursa: Observator

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.