Sâmbătă, 24 octombrie, la orele 13.10, lucrătorii SPR 9 Scheia au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie de 76 ani, din com. Moara, cu privire la faptul că a fost agresată de fiul ei.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în jurul orelor 12.00 între numita femeie și fiul acesteia, în vârstă de 46 ani, din aceeași localitate, a avut loc un conflict verbal din cauza unor neînțelegeri privind mutarea unui dulap vechi din casă, conflict care a degenerat, iar bărbatul a prins-o cu mâna de gât și a împins-o pe mama sa, ca să poată scoate dulapul din casă.
Persoana vătămată nu a solicitat intervenția unui echipaj medical întrucât nu a considerat că este necesar, neprezentând leziuni vizibile.
Femeii i s-a comunicat dreptul de a solicita un ordin de protecție provizoriu în conformitate cu prevederile Lg. nr. 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței domestice, în acest sens a fost completat un formular de evaluare a riscului, din care a reieșit că nu există pericol iminent asupra vieții și integrității victimei, apelanta declarând faptul că momentan nu dorește un ordin de protecție.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „violență în familie”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.