Luni, 21 martie, la ora 15:00, lucrătorii Secție 9 Poliție Rurală Șcheia au fost sesizați de către Spitalul Județean Suceava cu privire la decesul unei femei din comuna Șcheia.

Elena J. în vârstă de 84 ani locuia împreună cu concubinul ei  cu care avea o relație de concubinaj de peste 25 ani, la imobilul din satul Sfântu Ilie, comuna Șcheia.

La 05.03.2022, Elena J. a fost transportată cu o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Suceava de la locuința de domiciliu la sediul UPU Suceava,  fiind diagnosticată cu „etilism și traumatism cranio cerebral provocat prin cădere de la același nivel”.

În urma investigațiilor medicale efectuate aceasta a rămas internată la secția de Medicină Internă ATI din data de 06.03.2022 până la data de 19.03.2022, data decesului.

Cadavrul femeii se află în prezent la morga Spitalui Judetean Suceava în vederea efectuarii necropsiei.

În urma audierii fiului persoanei în cauză, care locuiește vizavi de aceasta a rezultat faptul că atât Elena J., cât și concubinul ei erau consumatori cronici de băuturi alcoolice și că nu are suspiciuni cu privire la decesul mamei sale.

 În cauză, nu există suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte penale, fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă”, urmând a se dispune procedural în urma raportului de necropsie ce va fi întocmit de Serviciul de Medicină Legală Suceava. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.