Marți, 12 ianuarie, la ora 15:55, lucrătorii Poliției orașului Salcea de au fost sesizați telefonic de către de către poștașul G. Sorin, despre faptul că s-a deplasat la locuința numitei H. Maria în vârstă de 82 ani din satul Siminicea să-i predea pensia, găsind-o decedată în casă pe sobă prezentând mai multe urme avansate de ardere.

Din cercetări s-a stabilit că la 12.01.2021, în jurul orei 15:50, poștașul G. Sorin s-a deplasat la domiciliul femeii  să-i predea pensia, acesta a strigat la ușă, dar nu a răspuns nimeni, motiv pentru care l-a anunțat pe cumnatul C. Ioan și împreună cu acesta a forțat  încuietoarea de la ușă, iar când au intrat în bucătărie au găsit-o decedată pe  H. Maria,  pe soba unde dormea de obicei și  care prezenta mai multe urme de ardere pe corp, iar arzătorul de gaz din sobă ardea în continuare, fiind închis de către poștaș.

Din discuțiile purtate cu vecinii, H. Maria locuia singură și consuma frecvent băuturi alcoolice.

Pompierii din cadrul I.S.U.Suceava, sosiți la fața locului pentru a stabili cauza produceri incendiului  și în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că împrejurarea determinantă a incendiului a fost ,,sobă cu acumulator de căldură cu arzător de gaz nesupravegheată”. În incendiu au ars (materiale textile).

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava, unde urmează a i se efectua autopsia în vederea stabilirii cauzei decesului.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de ,,ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.