Luni, 7 august, la orele 18.36, lucrătorii din cadrul Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie cu privire la faptul pe strada Tineretului, nr. 5, bl. 86, sc. A, este miros de fum și nu răspunde nimeni la ușă.

La fața locului s-a deplasat patrula de ordine și siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Burdujeni și un lucrător din cadrul Compartimentului Proximitate, care au constatat că cele sesizate se confirmă în sensul că, apartamentul în cauză este situat la parter iar pe la geamul de la bucătărie ieșea fum.

S-a procedat la escaladarea geamului de la bucătărie de către un lucrător al Secției de Poliție Burdujeni, care a constatat că pe aragaz se afla o tigaie pusă pe foc pentru a pregăti hrana. Nu a fost flacără deschisă motiv pentru care s-a închis aragazul și s-a îndepărtat tigaia după care s-a verificat dacă în locuință se află vreo persoană ce necesită ajutor. Nu a fost identificată nici o persoană în locuință.

Au fost deschise geamurile garsonierei pentru aerisire iar la scurt timp a revenit la domiciliu Maria S., în vârstă de 88 de ani, proprietara garsonierei în cauză, care a relatat că a pus o tigaie la foc pentru a-și pregăti mâncare, a uitat de ea și ulterior a plecat la o vecină a ei.

Pompierii ajunși la fața locului nu au constatat niciun incediu care să se manifeste și nici nu a fost necesară intervenția acestora.

În urma evenimentului nu s-au înregistrat victime omenești sau pagube materiale.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.