Luni, 10 august, la ora 09:30, lucrătorii SPR9 Şcheia au fost sesizați direct de către un angajat al magazinului al S.C. LIDL Discount S.R.L., din comuna Șcheia, referitor la faptul că o persoană a sustras mai multe produse din magazin.
La data de 10 august,  în jurul orei 09:20, numita Elena S., de 71 de ani, domiciliată municipiul Suceava, a ieșit pe la casa de marcat având într-o geantă de umăr mai multe produse alimentare pe care nu le-a plătit. În acest sens Elena S. a fost interceptată de către agenții de pază care, în urma controlului corporal, au identificat bunurile sustrase asupra sa, bunuri ce au fost recuperate.
De asemenea angajatul magazinului a menționat faptul că Elena S. a fost văzută și în zilele de 8 și 9 august sustrăgând bunuri, fără însă a fi oprită la timp de către paza magazinului.
Reprezentanții S.C. LIDL Discount S.R.L. au declarat că se constituie parte civilă în procesul penal, paguba în valoare de 177,46 lei fiind recuperată în totalitate, urmând ca ulterior să stabilească valoarea bunurilor sustrase din data de 8 și 9.08.2020 .
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „furt”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.