Vineri, 3 mai, a.c., ora 15.47, polițiștii din cadrul SPR 3 Marginea au fost sesizați prin SNUAU 112, de către M.A, din comuna Sucevița, despre faptul că la imobilul de pe strada Calea Movileștilor, nr. 89, a lui S.Z.C, de 68 ani, din comuna Sucevița are loc un incendiu.

În urma cercetărilor s-a stabilit că la imobilul lui S.Z.C, se manifesta în mod agresiv un incendiu la nivelul acoperișului și mansardei, precum și la garajul acesteia, la fața locului fiind prezenți și un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri al Municipiului Rădăuți, care au intervenit, reușind stingerea incendiului. S-a stabilit cauza incendiului ca fiind „efectul termic al curentului electric”.

În urma propagării incendiului s-au distrus acoperișul și mansarda casei de locuit, garajul, precum și casa scării în întregime, rezultând pagube materiale în valoare de aproximativ 180.000 lei.

Persoana vătămată S.Z.C a declarat faptul că nu are suspiciuni cu privire la vreo acțiune intenționată a unei persoane, nu era în relații de dușmănie cu vreo persoană.

Acesta a precizat faptul că locuința și bunurile erau asigurate împotriva daunelor.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „distrugere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.