Miercuri, 12 martie, traficul de pe DN 17 a fost blocat, după ce o autocisternă s-a răsturnat între Ilișești și Stroiești.

Şoferul autocisternei, care mergea spre Suceava, a adormit la volan şi a pierdut controlul asupra direcţiei pe o porţiune în linie dreaptă, răsturnându-se în afara drumului.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 11.15, la faţa locului intervenind pompieri de la Detaşamentul Suceava, care au luat măsurile de siguranţă specifice, cisterna fiind încărcată cu 20 de tone de motorină.

O altă autocisternă a ajuns în zonă pentru a prelua combustibilul. La ora 12.55, mutarea motorinei s-a finalizat, iar echipajele prezente la faţa locului au început operaţiunile pentru repunerea pe roţi a cisternei. Cu ajutorul pernelor pneumatice şi al altor accesorii din dotarea autospecialei pentru decarcerare grea, pompierii au stabilizat cisterna, iar două utilaje au tras şi au repus pe carosabil autovehiculul, acţiune încheiată la ora 13.22. În urma accidentului nu s-au înregistrat victime sau persoane care să solicite asistenţă medicală.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.