In perioada 22-23 mai, se va desfasura in Suceava, o noua editie a Festivalului International Blues Con-Fusion, dedicat regretatului blues-man din Radauti Fani(Fane) Adumitroie, organizatorii alegand aceasta ocazie pentru a scoate spectacolul afara si pentru a mari astfel numarul posibil de spectatori.

Toate lucrurile au fost deja aranjate aşa că suntem în măsură să vă oferim atât afişul evenimentului cât şi programul său definitiv. Sunt foarte multe surprize plăcute, atât muzicale cât şi organizatorice, faţă de festivalul de anul trecut pe care vi le vom aduce la cunoştinţă în zilele următoare.
În dorinţa de a-şi păstra tendinţa de a uşura tinerilor talentaţi accesul pe scena celor mari, organizatorii au invitat câţiva copii să participe la spectacol, ei constituind în general surprize. Ceea ce ştiu sigur că iubitorii de blues se vor putea bucura de revederea micului toboşar Teo Cuşnir, care a făcut o impresie foarte bună la festivalul de anul trecut.
Locul desfăşurării, Gârla Morii, adică uşor mai la vale decât Uzina de Apă pe strada Apeductului, scenă profesională şi mobilier Ursus pentru 6-700 de spectatori. Surprize peste surprize şi nenumărate motive pentru un week-end de excepţie. Un afiş stufos, plin de artişti care strălucesc în lumea blues-ului din regiune, unii zic chiar că ar fi cei mai buni, dar vă lăsăm pe dumneavoastră să decideţi asta.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.