Marți, 23 mai, la ora 22:00, lucrătorii Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către ofiterul de serviciu pe unitate cu privire la faptul că un copil minor în vârstă de 4 ani este transportat cu elicopterul SMURD de la Suceava la Iași. 

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că la locuința de pe strada Romană, de pe raza orașului Vicovu de Sus, locuiește M.M. în vârstă de 22 ani, care are mai mulți copii printre care și și pe minora în vârstă de 4 ani.

La data de 23.05.2023, în jurul orei 19:50, într-o cameră din imobulul de locuit, pe podea se afla un lighean din plastic cu apă fierbinte. Copila se juca în acea cameră, iar la un un momentdat a răsturant acel lighean cu apă fierbinte și astfel s-a rănit.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a preluat-o și transportat-o pe fetiță la spital fiind diagnosticată cu „arsuri de gradul I-II”.

În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la săvărșirea a  infracțiunii de „vătămare corporală din culpă” fapte prev. şi ped. de art. 196 alin. (2) din Codul penal, urmând a se efectua verificări în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.