Marți, 31 mai, la orele 15:49, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată de către lucrătorii din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți despre faptul că la CPU Rădăuți s-a prezentat V.B. împreună cu fiica ei în vârstă de 3 ani, aceasta din urmă înghițind involuntar sirop

În dimineața zilei de 31.05.2022, în jurul orei 10:00, femeia se afla la domiciliu în municipiul Rădăuți, împreună cu cei trei copii minori. La un moment dat, în timp ce aceasta se afla într-o cameră a locuinței și adormea unul dintre copii, fetița s-a deplasat într-o altă încăpere, unde fiind nesupravegheată a băut mai mute înghițituri de sirop PANADOL.

În continuare, V.B., împreună cu fiica ei minoră s-au deplasat la Spitalul municipal Rădăuți, unde acesteia din urmă i s-au acordat îngrijiri medicale, a fost diagnosticată cu „ingestie involuntară de alte analgezice, neopioide și antidiuretice”, rămânând internată pentru supraveghere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”,  cauza urmând a fi soluționată procedural de către lucrătorii din cadrul Compartimentului de Proximitate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.