O cursă haotică, pe un drum din judeţul Suceava, s-a încheiat dramatic! Şoferul inconştient a lovit două maşini după ce nu a acordat prioritate într-o intersecţie. După ce a provocat accidentul, acesta a fugit de la faţa locului. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au ajuns la spital.

Familie spulberată de mașina unui șofer inconștient, după o cursă haotică în Suceava. O șoferiță l-a evitat la limită

Accidentul a avut loc în localitatea Ilişeşti, judeţul Suceava. Cu doar câteva secunde înainte de impact, o şoferiţă a reuşit să-l evite la limită: L-am văzut că circula haotic. Eu tot l-am ferit, am stat liniştită, am zis să scap de el. I-a tăiat calea domnului care e acum în şanţ şi l-a întors. Astfel m-a lovit şi pe mine.

Când şi-a dat seama ce a făcut, bărbatul a lăsat maşina făcută praf pe şosea şi a dispărut subit.

Trei persoane, toţi din maşina care a fost proiectată în şanţ, au avut nevoie de examinări radiologice şi îngrijiri de specialitate. Pasagerii din cea de-a treia maşină implicată în accident au scăpat, din fericire, doar cu o sperietură zdravănă.

Diana Munteanu, medic UPU SMURD: Este un copil, o fetiţă, şi părinţii acesteia. Stabili toţi. Vor fi transferaţi la Spitalul Judeţean din Suceava unde vor primi îngrijiri medicale.

Şoferul care a fugit de la locul accidentul este căutat acum de oamenii legii. Când va fi găsit, se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.