O femeie, medic oncolog, și-a pierdut dreptul de a practica medicina după ce a întreținut relații sexuale cu un pacient bolnav de cancer, în stadiu terminal, în timp ce acesta era internat în spitalul în care lucra.

A doua zi după ce i-a pus un diagnostic greu de acceptat, cancer, în fază terminală, medicul, în vârstă de 37 de ani, i-a cerut pacientului numărul de telefon. Apoi, l-a contactat pe rețelele de socializare. Au urmat mesajele cu tentă sexuală.

Theepa Sundaralingam, medicul ocolog din Toronto, Canada, a avut 23 de întâlniri în calitate de medic-pacient cu bărbatul care acum, sub protecția anonimatului, spune că se simte abuzat.

Pacientul spune că, la momentul respectiv, era doar piele și os și într-o stare psihică extrem de delicată, iar despărțirea l-a dus în pragul disperării. Relația celor doi s-a încheiat atunci când Sundaralingam l-a părăsit pentru un coleg. „Îmi tot spunea că trebuie să păstrez secretul. Nimeni nu trebuia să afle despre relația noastră.”

Partidele de amor s-au consumat în perioadele în care bărbatul era internat în spital. Medicul venea seara să își viziteze iubitul-pacient, uneori în stare de ebrietate, după cum povestește acesta, se dezbrăca și urca în patul lui.

Acum, bărbatul spune că îi este rușine să vorbească despre acea perioadă din viața lui și refuză să își dezvăluie identitatea:

„Îmi este extrem de greu să vorbesc cu cineva despre acele momente. Fiind bărbat, nu pare mare lucru dacă spun că am avut o relație cu oncologul care mă trata, dar nu este deloc așa. Mă simt abuzat și îmi este rușine să spun că eu, bărbat, am fost abuzat de o femeie. De obicei, se întâmplă invers.

Nu am putut să ripostez, eram dărâmat fizic și psihic, iar despărțirea m-a dus în pragul disperării. După ce m-a părăsit, mi-a spus că nu vrea să mai fie medicul meu. A fost îngrozitor. Nu mi-am dat seama care vor fi consecințele acestei relații. Nu am văzut câtă putere a avut asupra mea”, a povestit pacientul.

Medicul oncolog și-a pierdut dreptul de a practica medicina și trebuie să plătească 22.000 de dolari despăgubire fostului ei pacient. Femeia nu a contestat dezvăluirile făcuite de bărbat. (Sursa: Antena 1)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.