Vineri, 14 ianuarie 2022, polițiștii suceveni au reținut două cadre didactice acuzate de agresiuni sexuale asupra unor fetițe, în două dosare distincte.

În primul caz este vorba despre un profesor la o școală din Costâna, D. Vicențiu C., în vârstă de 59 de ani. În data de 12 ianuarie, acesta i-ar fi făcut avansuri sexuale unei eleve de 14 ani, care a înregistrat discuțiile cu profesorul, le-a povestit părinților ce a pățit, aceștia anunțând Poliția.

Polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanței competente care a dispus arestarea pentru 30 de zile.

În cel de-al doilea caz, totul a pornit de la faptul că în data de 6 decembrie 2021 o femeie de 51 de ani din Suceava a reclamat  faptul că autoturismul său, parcat în fața blocului, a fost incendiat. În cursul zilei de 17 decembrie, polițiștii au identificat autorul incendierii, reținându-l pentru 24 de ore, ulterior bărbatul fiind arestat. Însă, din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul care a incendiat mașina este tatăl a doua fetițe minore (una de 3 ani și cealaltă de 7 ani) și ar fi recurs la acest gest pentru a se răzbuna pe proprietara mașinii incendiate, Maria P., educatoare la o grădiniță din Bosanci,  pe care a acuzat-o de viol și agresiune sexuală asupra fiicelor sale.
Din verificările ulterioare ale Poliției, s-a descoperit că aceste acte de agresiune sexuală (femeia le-ar fi introdus fetițelor degetele în vagin) asupra minorele au existat, fiind identificată chiar și o a treia victimă, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la agresiuni sexuale repetate.

În urma probatoriului administrat și a doua percheziții efectuate vineri pe raza localităților Suceava și Bosanci, s-a dispus reținerea femeii pentru 24 de ore. Ulterior, femeia a fost arestata pentru 30 de zile.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.