O maşină de poliţie a lovit, joi, două fete care traversau strada în Sectorul 1 al Capitalei, la faţa locului fiind direcţiomate mai multe echipaje medicale, dar şi de poliţie. O fată de 13 ani, pentru care s-au aplicat la faţa locului manevre de resuscitare, a murit, iar alta, de 11 ani, cu multiple răni, este transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu, potrivit news.ro.

Reprezentanţii ISU Bucureşi au precizat că la faţa locului au fost direcţionate trei ambulanţe SMURD.

Pentru o fată de 13 ani au fost aplicate manevre de resuscitare, însă victima nu a putut fi salvată, fiind declarat decesul.

Cea de-a doua victimă, o fată de aproximativ 11 ani, a suferit numeroase traumatisme, dar este în viaţă, fiind tranportată la Spitalul Grigore Alexandrescu.

„Astăzi, în jurul orei 13.30, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliţie, pe raza sectorului 1. Agentul de poliţie, aflat la volan, poliţist încadrat în anul 2017, a surprins şi accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii”, a transmis, joi, Poliţia Caputalei.

Sursa citată a rpecizat că autospeciala rula cu semnalele luminoase in funcţiune

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipaje de prim ajutor.

”Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul rutier”, a mai transmis sursa citată, potrivit psnews.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.