Miercuri, 11 martie, în jurul orelor 13:20,  Mihai C., de 26 ani, din  oraşul Broşteni,  se deplasa cu autoturismul Renault Megane pe D.N. 17B , pe sensul de mers  Broșteni spre Holda, iar în timp ce s-a angajat în depăşirea autoturismului VW Golf condus de către Vasilică C. din comuna Borca, pe linie continuă, în acelaşi sens de mers cu acesta, a intrat frontal în autoturismul PEUGEOT  condus regulamentar de Ion I. din oraşul Broşteni, care venea pe celălalt sens de mers respectiv pe sensul de mers Holda spre Broşteni.   

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei femei, care se afla pe scaunul din dreapta a autoturismului Peugeot, victima acuzând dureri la mâna dreaptă și fiind transportată de un echipaj al ambulanţei la Spitalul municipal Vatra Dornei, pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care li s-au recoltat probe biologice la Spitalul Municipal Vatra Dornei în vederea stabilirii alcoolemiei.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Vatra Dornei unde  i s-a stabilit ca diagnostic: traumatism la nivelul umărului, braţ şi cot drept şi traumatism genunchi stâng . 

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

          

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.