O femeie din Canada a câștigat 60 de milioane de dolari după ce a folosit numerele pe care soțul ei le-a visat în urmă cu 20 de ani.

Deng Pravatoudom, în vârstă de 57 de ani, a jucat aceste cifre în ultimele două decenii și, în cele din urmă, a dat lovitura, a anunțat luni Loteria din Ontario într-un comunicat de presă citat de New York Post.

Am început să plâng. M-am rugat întotdeauna pentru o binecuvântare pentru familia mea”, a spus Pravatoudom la aflarea veștii.

Bunică a doi copii, ea a fost disponibilizată primăvara trecută în mijlocul pandemiei de coronavirus.

„Soțul meu și cu mine am lucrat ore întregi ca muncitori peste 40 de ani, încercând să salvăm ceea ce am putut pentru familia noastră …”, a spus ea.

„Cu siguranță, acești bani ne vor face viața mult mai ușoară.”

În calitate de imigrant din Laos care a venit în Canada cu cei 14 frați ai săi în 1980, Pravatoudom a spus că premiul câștigat la Loto depășește cele mai sălbatice vise ale ei.

”Familia mea a fost sponsorizată de o biserică locală și, pentru că nu am avut nimic, sunt recunoscătoare pentru sprijinul pe care ni l-au oferit de-a lungul anilor”, a spus Pravatoudom.

Ea și soțul ei intenționează să se mute din apartamentul în care locuiesc și să cumpere o casă, precum și să plătească datoriile.

Pravatoudom vrea, de asemenea, să călătorească în Texas, Hawaii și în Europa.

Exceptând când am venit în Canada, din Laos, nu am călătorit niciodată cu adevărat”, a mai spus ea.

 

Sursa: New York Post

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.