Caz tulburător în Braşov, luni dimineaţa. O femeie a fost înjunghiată de bărbatul cu care se afla în divorţ, la scurt timp după ce îşi lăsase copiii la grădiniţă.

Individul de 33 ani a urmărit-o pe tânăra de 26 de ani şi i-a tăiact calea, după ce femeia îşi dusese copiii la grădiniţă şi se întorcea spre casă. S-au certat, după care bărbatul a înjunghiat-o. Ulterior, şi-a provocat şi lui răni, încercând să îşi ia viaţa. Femeia a fost dusă la spital. Bărbatul a fost prins la scurt timp şi cel mai probabil va fi şi el dus la spital pentru îngrijiri.

Ce spun poliţiştii

La data de 18 aprilie 2022, în jurul orei 08.40, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în municipiul Brașov, a avut loc o agresiune fizică între soți.

Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 33 de ani, ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în vârstă de 26 de ani, cu un obiect ascuțit, tăietor.

Victima a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Persoana bănuită de săvârșirea faptei a fost identificată la scurt timp de către polițiștii, aceasta prezentând leziuni pe care și le-ar fi provocat ulterior. În cauză, se efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt, relatează observatornews.ro.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.