Miercuri, 26 august, la ora 10.30 Poliţia Municipiului Fălticeni a fost sesizată de o femeie de 41 ani, din com. Fântâna Mare, cu privire la faptul că din interiorul unui magazin din mun. Fălticeni i-a fost sustras portofelul în care avea documentele personale și suma de aproximativ 150 lei.

Din verificări s-a stabilit că în jurul orei 09.30, persoana vătămată a efectuat unele cumpărături la magazinul respectiv, iar în jurul orei 09.42, cea în cauză a lăsat portofelul lângă casa de marcat a societății, cu intenția de a mai cumpăra un produs din magazin. În momentul în care a revenit la casă, la circa 1-2 min, a constat că portofelul lipsește.
Persoana vătămată a sesizat cele întâmplate la organele de poliție.
În urma activităților investigativ operative desfășurate de lucrătorii BIC a fost identificată autoarea furtului, în persoana numitei A.G., de 61 ani, din com. Baia.
Cea în cauză a fost depistată pe str. Plutonier Ghiniță din mun. Fălticeni. Fiind condusă la sediul Pol. Mun. Fălticeni, femeia a predat portofelul sustras.
În cauză a fost întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante, cercetării fiind continuate de lucrătorii din cadrul Biroului Investigații Criminale, sub aspectul comiterii infracțiunii de „furt”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.