În seara zilei de joi, 17 noiembrie, Elena C. de 51 ani a consumat 200 ml votcă la un bar din zona Curcubeul după care a plecat spre apartamentul verișoarei acesteia, unde locuiește fără forme legale. În timp ce se deplasa pe aleea din spatele blocului a trecut pe lângă o groapă săpată de lucrători ai Thermonet Suceava, iar în dreptul acestei scări s-a prins de banda de atenționare care marca perimetrul gropii săpate, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut în groapă.

Elena C. a fost preluată de o Ambulanță și dusă la U.P.U. din cadrul Spitalului Județean de Urgență Sf. Ioan cel Nou Suceava, în vederea acordării de îngrijiri, unde medicii au diagnosticat-o cu contuzie la mâna stângă, escoriație față și mâna stângă.

Din verificările efectuiate s-a mai stabilit că de mai multe zile Thermonet Suceava execută lucrări de înlocuire a unor țevi de furnizare a agentului termic în zona în cauză, iar joi, după terminarea programului de muncă, au înconjurat groapa săpată cu bandă de avertizare și un bec, aspect constatat cu ocazia cercetării locului faptei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, ce urmează a fi soluționat procedural de către lucrătorii BIC.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.