Luni, 22 martie, la ora 19:41, s-a sesizat despre faptul că în interiorul localității Mihoveni, s-a produs un accident de circulație în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unei persoane.

Persoana vătămată în urma accidentului, respectiv C. Adriana, de 48 ani, din comuna Fântânele, a fost transportată  de către echipajul unei ambulanțe la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, până la sosirea echipei operative la fața locului.

La Spitalul Județean de Urgență Sf. Ioan cel Nou Suceava  persoana vătămată a declarat faptul că a fost lovită de un autovehicul, iar conducătorul acestuia a plecat de la fața locului. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat și ulterior i s-a prelevat o probă biologică de sânge necesară în vederea stabilirii alcoolemiei. Inițial C. Adriana a fost supusă unor investigații medicale, stabilindu-i-se diagnosticul prezumtiv: „traumatism genunchi bilateral”.

Din cercetările efectuate au fost identificate două persoane de sex masculin, apropiați ai numitei C. Adriana, aflați și ei sub influența băuturilor alcoolice, care au indicat faptul că șoferul implicat în accident este T.G., de 70 ani, domiciliat în proximitatea locului producerii accidentului, respectiv în loc. Mihoveni.

S-a procedat la examinarea autoturismului marca Dacia Logan, identificat în curtea imobilului persoanei menționate anterior. De asemenea T.G. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 și i s-a prelevat o mostră biologică de sânge necesară în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ulterior în urma cercetărilor s-a stabilit faptul că T. M., 43 ani, din sat Mioveni, comuna Șcheia, fiul lui T.G., se afla la volanul autoturismului marca Mercedes, în momentul producerii accidentului de circulație.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 și ulterior i s-a prelevat o mostră biologică de sânge necesară în vederea stabilirii alcoolemiei.

Întrucât autoturismul marca Mercedes, se afla parcat pe raza localității Gura Humorului, a fost solicitat sprijinul lucrătorilor de pe poliției competenți arondării în vederea examinării vehiculului amintit anterior.    

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Până în prezent s-a stabilit faptul că accidentul de circulație s-a produs la 22.02.2021, în jurul orei 18.30 pe str. Staniște, din localitatea Mihoveni, C. Adriana având calitatea de biciclistă, fiind totuși posibil să nu fi fost acroșată de autoturism și să se fi dezechilibrat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.