Vineri, 27 septembrie, în jurul orei 18:41, Domnica C., de 64 ani, din comuna Păltinoasa, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că la locuința sa s-a comis un furt.

La fața locului a fost identificată apelanta, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, relatând incoerent că la aceeași dată, în jurul orei 17:00, când se deplasa spre domiciliu, ajungând în zona Oneşti, a satului Capu Codrului, la circa 300 m de locuinţă, în dreptul livezii sale a observat în drum un atelaj hipo, în care se afla un bărbat de etnie rromă, iar în livadă două persoane de sex feminin de aceeași etnie, care culegeau prune într-o găleată. Apelanta s-a deplasat la persoanele de sex feminin pe care le-a întrebat cu ce drept culeg prunele din livada sa, iar una dintre ele ar fi împins-o, fără să îi provoace leziuni, după care persoanele în cauză au plecat de la faţa locului cu găleata de prune.

Apelanta a refuzat intervenţia unui echipaj de ambulanţa la faţa locului .  

În cauză urmează ca cercetările să fie continuate pentru săvârşirea a infracţiunilor de „lovirea sau alte violenţe” şi „furt”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.