Vineri, 9 aprilie, la ora 11:13,  lucrătorii Postului de Poliție Stulpicani au fost sesizați  prin intermediul  SNUAU 112 de către de H. Elena de 67 ani  domiciliată în comuna/sat Stulpicani nr.755, despre faptul că a fost agresată fizic de soţul său H. Constantin de 70 ani.

H. Elena se afla într-o stare avansată de ebrietate şi a declarat verbal că la data de 09.04.2021, în jurul orei 10:50 a avut o discuţie în contradictoriu cu soţul său legată de efectuarea unor activităţi gospodăreşti în urma căreia acesta a lovit-o cu palma în zona capului. De asemenea, H. Elena a menţionat că şi nepoata sa care se afla în locuinţă a avut intenţia de a o lovi.

Cu această ocazie, s-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului conform Legii 217/2003-republicată, prin care s-a stabilit că nu există risc iminent şi persoana vătămată H. Elena s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu.           

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Postului de Poliție Stulpicani pentru a se stabili împrejurările comiterii faptei, în cauză întocmindu-se dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „violența în familie”, urmând a se dispune procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.