Marți, 8 septembrie, la ora 17:51, prin SNUAU 112 s-a sesizat despre faptul că pe raza satului Baia, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, iar autorul a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției.

Din cercetări s-a stabilit că în jurul orei 17.00, numita Vasilica P., de 39 ani, din comuna Baia, în timp ce circula cu bicicleta pe str. Învățător Gavrilescu din localitatea de domiciliu a fost acroșată de un autovehicul al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției.

 În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a numitei Vasilica P., care a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul mun. Fălticeni, unde i s-a stabilit diagnosticul ,,contuzie umăr drept, contuzie cot drept, escoriații faciale, stare avansată de ebrietate”(4-5 zile de îngrijri medicale); nu a rămas internată.

 Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lucrătorii din cadrul Compartimentului  Rutier Fălticeni și ai S.P.R.7. Mălini efectuează cercetări în vederea identificării autorului. 

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”, și ,,părăsirea locului accidentului”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.