Sâmbătă, 3 octombrie, ora 21:55, lucrătorii din cadrul SPR 9 Șcheia au fost sesizați prin SNUAU 112 de către R.L cu privire la faptul că soacra sa, R. V, în vârstă de 67 ani, din comuna Ciprian Porumbescu, a plecat voluntar de la domiciliu în jurul orei 13:00 pentru a culege bureți din pădurea de pe raza com. Ciprian-Porumbescu și nu s-a mai întors la domiciliu.

S-au dispus măsuri de căutare și dare în consemn.

În urma investigațiilor informativ operative ce s-au efectuat de lucrătorii din cadrul SPR9 Șcheia s-a constatat faptul că R. V se afla la locuința de domiciliu a unei nepoate de pe un frate, din localitate Corlata, comuna Berchișești.

Cea în cauză în data de 03.10.2020, orele 13.00, s-a deplasat în pădure pentru a culege bureți, însă la un moment dat s-a rătăcit și a ajuns în apropierea localității Berchișești, motiv pentru care s-a gândit să stea peste noapte, la o nepoată, ajungând la aceasta în jurul orei 17.30.

Cu ocazia audierii persoanei în cauză, aceasta a relatat faptul că nu a fost victima vreunei infractiuni de violență sau abuz, nu a fost privată de libertate și nici nu a comis fapte de natură penală sau contravențională pe perioada șederii la imobilul de pe raza localității Corlata.

Totodată R. V nu a solicitat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, aceasta neprezentând urme vizibile de violență pe suprafața corpului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.