Vineri, 31 iulie, la ora 09:40, Poliția Mun. Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată de lucrătorii din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama despre faptul că o femeie din com. Vatra Moldoviței a solicitat acordarea de îngrijiri medicale, sesizând faptul că în cursul zilei de 30.07.2020 a fost victima unui accident rutier în calitate de biciclistă.       

S-a stabilit că la 30.07.2020, în jurul orei 19:00, femeia, în vârstă de 70 de ani, în timp ce se deplasa singură pe bicicletă, pe DJ 176 din com. Vatra Moldoviței,  din direcția com. Vama spre com. Moldovița, pe un sector de drum în aliniament, din neatenție s-a dezechilibrat și a căzut de pe bicicletă pe acostamentul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

După accident s-a deplasat singură cu bicicleta la domiciliul său unde a rămas până în cursul zilei de 31.07.2020, ora 09:30, când a solicitat prin SNUAU 112 intervenția unui echipaj al ambulanței la domiciliul său întrucât a resimțit unele dureri.

Victima a fost testată la sediul Spitalului Mun. Câmpulung Moldovenesc cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauza s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”(autoaccidentare), victima având diagnosticul de „fractură șold stâng”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.