Marți, 7 februarie, la ora 09:25 lucrătorii S.P.R. 2 Ipoteşti au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie cu privire la faptul că soacra ei, în vârstă de 71 de ani, s-a spânzurat în standola locuinței sale din Udști.

La faţa locului s-a deplasat patrula de serviciu din cadrul S.P.R. 2 Ipoteşti, însoţită de tehnician criminalist din cadrul I.P.J. Suceava – Serviciul Criminalistic.

La data de 07.02.2023, în jurul orei 09:00, femeia se afla la domiciliu împreună cu soțul său. Aceasta a ieșit la un moment dat din locuință, spunându-i acestuia că merge la toaletă. După aproximativ 15 minute, la locuința acestora s-a deplasat nora acesteia, care, întrucât nu a găsit-o în locuință, a căutat-o prin împrejurimi.

Aceasta a găsit-o pe soacra sa în șura locuinței, spânzurată cu o sfoară de una din grinzile din lemn ale clădirii. De asemenea, pe peretele de sub grindă, a fost identificată o scară în poziție oblică, pe care aceasta a folosit-o pentu a se urca.

La fața locului s-a deplasat un echipaj S.A.J. Suceava, care au efectuat manevre de resuscitare, victima nu a răspuns pozitiv, fapt pentru care s-a constatat decesul.

Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului, la examinarea sumară a cadavrului acesteia, nu au fost constatate urme de violenţă pe suprafața acestuia.

În continuare, cadavrul a fost transportat de S.C. EFEMER S.R.L. la Morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării autopsiei medico-legale.

În cauză s-a întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă”, urmând a se dispune procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Udești.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.